در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.
با توجه به ماده 37 قانون سازمان تامین اجتماعی مبنی براینکه انتقال گیرنده مکلف است گواهی سازمان تامین اجتماعی مبنی برنداشتن بدهی معوق بابت حق بیمه و متفرعات آن را از انتقال دهنده مطالبه کند.

 یک سوال داشتم
ما شرکت استارتاپی رو یک سال پیش تاسیس کردیم و هر 3 نفرمون توی هیئت مدیره هستیم،و کارمند هم نداشتیم و فعالیت اقتصادی هم نداشتیم،به همین دلیل سراغ بیمه نرفتیم
حالا بعد از یکسال چطور میتونم گواهی عدم بدهی داشته باشم؟
یا مدرکی مشابه که برای صاحب ملک قانع کننده باشه
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با مراجعه به واحد امور درآمد شعبه شهرستان مربوطه و درخواست مفاصا حساب