در بازنشستگی و مستمری توسط (250 امتیاز)
خانمی۳۵ ساله با ۱۰سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم (۷سال بیمه اجباری و ۳سال آخر اختیاری است).در حال حاضر تحت پوشش بیمه نیستم و ارتباط بیمه خود را با تامین اجتماعی قطع نموده ام.

آیا با استناد به این ۱۰ سال سابقه میتوانم در ۵۵سالگی تقاضای بازنشستگی کنم؟ و آیا حقوق من در آنزمان بر مبنای حق بیمه ای که در دو سال اخر پرداخت کرده ام تعین میشود یا مبلغی بر اساس مبلغ تعیین شده برای بیمه اجباری در ۲۰ سال اینده؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ، به شرط عدم تغییر مقررات در بیست سال آینده ، بله می توانید درخواست بازنشستگی دهید، در حال حاضر که مستمری با شرایط فوق ، یک سوم حداقل حقوق می باشد .