در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من هفت ماه پیش تصادف کردم دوماه دوماه سه ماه استراحت گرفتم یعنی کلا هفت ماه پزشکی قانونی بهم تستراحت داده بعد هفت ماه چندروز پیش پزشکی قانونی پرونده ام رو بسته بهم گفت بعدازچهار روز پرونده ات میره دادسرا الان من کجا برم وتا دریافت دیه کدام مراحل رو باید طی کنم وچقدر زمان میبره؟ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

پرونده شما در دادسرا تعیین شعبه شده و پس از ان توسط مدیر دفتر تعیین وقت میشود ‌. ابلاغیه تعیین وقت به سامانه ثنا داده میشود . در ان جلسه رای صادر و اگر از اعتراض مصون بماند بعد از ۲۰ روز قطعی میگردد. پرونده خسارت توسط راننده مقصر در بیمه تشکیل و بعد از ۱۵ روز باید خسارت شما پرداخت گردد در غیر اینصورت میتوانید مطالبه خسارت تاخیر تادیه نمایید . کل این پروسه حدود ۴۵ روز میباشد