در شرکت بیمه توسط
سلام

آیا پرداخت خسارت بیمه توسعه توسط بیمه ایران واقعیت دارد ؟
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بله دوست عزیز طبق قانون بیمه مرکزی  و بیمه گری ماده 44 در صورتی که بیمه گری قادر به ادامه فعالیت نباشه یا ادامه فعالیتش به ضرر صاحبان سهام و مشتریان باشه یا پروانه ش به یکی از دلایل تعلیق یا باطل شده باشه

بیمه مرکزی اموال شرکت رو توقیف و به بیمه ایران میده و بیمه ایران هم موطفه خسارات بیمه گذاران و .... رو پرداخت کنه