در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام آیا مرخصی سالانه شامل کسی‌که بازاریاب هست و به صورت درصدی کار میکند میشه و اینکه عیدی و پاداش شامل اینگونه افراد میشود در صورتی که در قرارداد به این موضوع اشاره‌ای نشده باشد
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

براساس ماده ده قانون مدنی در خصوص انعقاد قرارداد ها ، درصورتی که در قرارداد کار بازاریابی شما در تبصره مربوط به پرداخت  حق الزحمه چنین قید شده باشد که تمام حقوق و مزایای شما در مبالغ پورسانت لحاظ شده و غیر از پورسانت هیچ مطالبه ای نمی توانید داشته باشید ، مبالغی تحت عناوین دیگری قابل پرداخت نمی باشد.