در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام

من دچار خردشدگی ران راست شدم

در رای دادگاه نوشته شده یک ششم دیه کامل ناشی از خردشدگی ران راست ک بدون عیب التیام یافته.

آیا دیه خردشدگی استخوان بدون عیب ۱۳.۳۳ نیست؟ قاضی به اشتباه نوشته؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه خرشدگی ثلث دیه عضو است درصورت التیام با عیب . واگر بدون عیب التیام یابد چهارپنجم دیه خردشدگی ثابت میشود . چون پا خودش به تنهایی نیمی از دیه است پس میشود ثلث نیمی از دیه . یعنی یک ششم دیه درصورت التیام معیوب و درصورت التیام بدون عیب چهارپنجم از یک ششم ثابت میشود . که معادل ست با ۱۳.۳ درصد و قاضی اشتباه ننوشته است و رای مقرون به صحت است