در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
درچه صورتی التیام استخوان شکسته معیوب هست یعنی التیام معیوب چگونه هست
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

التیام بصورت معیوب یعنی تغییر شکل یا اختلال در نحوه عملکرد ان عضو که هم میتواند در میزان دیه بصورت ۲تا ۴ درصد تاثیر داشته باشد و هم از باب از کارافتادگی ان عضو مشمول نقص عضو شود ‌

اکثر قضات نصب ابزار ارتوپدی را التیام بصورت معیوب در نظر گرفته و ۲ درصد انرا محاسبه میکنند