در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام من میخوام دختروپسرم رابیمه عمروسرمایه گذاری کنم ولی نمیدانم به دلیل شغلم دراستانی که فعلااقامت دارم تاچه وقت خواهیم مانداگرآنها را الان بیمه کنم وازاین استان به یک استان دیگر برویم چگونه حق بیمه آنهاراپرداخت کنم
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

ضمن عرض تبریک جهت تصمیم به خرید بیمه عمر و تامین آتیه برای فرزندانتان ، تمامی شرکت های بیمه فعال در بیمه عمر و تامین آتیه در سراسر کشور شعب و نمایندگان دارند و تمامی خدمات بدون توجه به محل خرید بیمه نامه شما خدمتتان ارائه می گردد.