در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من در محل کار در اثر برخورد پلیسه آهن به چشمم باعث خونریزی گردیید.پزشک معتمد بیمه مقدار دیه را 5درصد سرمایه بیمه گذار تعیین کرد میخواستم بدونم مبلغ ان چقدر میشود
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

چون شما داریداز بیمه مسئولیت کارفرما استفاده میکنید پرداخت غرامت از میزان غرامت بابت فوت همان سال تبعیت میکند . که برای شما احتمال زیاد از ماخذ ۹۶ پرداخت و مبلغ ۱۱میلیون و ۵۰۰هزارتومان است.

اما اگر بخواهید از دیه خودتون استفاده کنید باید به پزشک قانونی مراجعه و تعیین درصد بشید که رقمش قطعا بیشتر خواهد بود