در سوابق بیمه توسط (160 امتیاز)
باسلام.برای انتقال سوابق خدمت سربازی به تامین اجتماعی چه مراحلی روبایستی انجام داد؟
لطفا مرحله به مرحله روندنامه نگاری اداری ان روبصورت کامل تشریح کنید؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
ضمن سلام خدمت کاربرمحترم

جهت ثبت بیمه سربازی مراجعه میکنیم به قسمت نام نویسی اداره بیمه تامین اجتماعی درخواست انتقال بیمه سربازی می کنی وفرم مربوطه راپرمیکنی لازم قبل ازدرخواست باید دوسال سابقه بیمه داشته باشی بعدازواریزحق بیمه تعیین شده توسط اداره بیمه توسوابق شما ثبت می شود