در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

با سلام بازنشسته فرهنگی هستم سوال من این است که اولا بیمهگر بیمه عمر ما سال 97 کیست     ثانیا جزییات قرارداد  بیمه عمر ما چیست  چون اطلاعات کامل به ما نمی دهند   واینکه آیا می توانیم انصراف داده وسرمایه خود را پس بگیریم؟  با تشکر

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

خلاصه تعهدات قرارداد بیمه مکمل درمان صندوق بازنشستگی کشوری96-97 - صفحه نمایش ساده - بیمه آتیه سازان حافظ
http://atiyehsazan.ir/-/خلاصه-تعهدات-قرارداد-بیمه-مکمل-درمان-صندوق-بازنشستگی-کشوری96-97

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.
با تجدید احترام