در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
من 7 سال بیمه تامین اجتماعی اختیاری پرداخت کردم ولی الان با افزایش قیمت حق بیمه دیگر در توانم نیست پرداخت کنم بهترین پیشنهاد برای من چیست آیا با قطع کردن بیمه در آینده می توانم دوباره بیمه را ادامه بدهم وآیا در 60 سالگی می توانم با پرداخت یکجای آن 3 سال بازنشست بشوم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در حال حاضر قانون خرید بیمه برای افرادیکه سن آنها ۶۰سال است وزیر ده سال سابقه دارند وجود دارد واینکه در سالهای بعد هم این قانون باشد مشخص نیست اما بهترین پیشنهاد این است اگر به هر شکلی بتوانید حق بیمه روبپردازید بهتر است اما اگر هم قطع کنید در آینده میتوان دوباره برقرار نمود