در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام بنده بیمه کارگران ساختمانی-برق کشی ساختمان-واریزمی کردم.چندماهی تو یه شرکت پیمانی استخدام شدم که اونام همزمان برام اجباری واریز کردن.الان که رفتم برا تجمیع سوابق،میگن چون همزمان واریز کردم کل دوسال کارگری باطل میخسه.سوالم اینه آیا پولیا که واریز کردن بهم پس میدن؟واگر بدن به نرخ روز میدن یا نرخ زمان واریز؟
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
با سلام  در مواقعی که به طور هم زمان لیست بیمه ای یک نفز در دو جا رد شود فقط یک سابقه ان قابل تجمیع می باشد با توجه به اینکه بیمه اجباری شرایط بهتری دارد پس بهتر است که بینه اجباری جز سوابق شما محسوب شود