در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من با موتور تصادف کردم خوردم به پشت یه ماشین مقصر من بودم؛استخوان ساق پای راستم هر دوتا شکسته؛چجوری و کجا میتونم برای دیه اقدام کنم؛بیمه موتورم رازی هست.ممنون
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی‌برای شما دارم

دیه جراحات وارده به شما ۱۶درصد در صورت بهبود کامل و درصورت التیام معیوب ۲۰درصددیه کامل  ثابت است .

با تکمیل و تشکیل پرونده خسارت در شرکت بیمه گر میتوانید اغاز راه کنید

گواهینامه

بیمه نامه

کروگی

مدارک بالینی

مدارک پزشکی قانونی

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده خسارت می باشد