در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (130 امتیاز)
سلام دوماه پیش در دوره آموزشی شرکت کردم که در حین دوره از پله سقوط کردم که منجرب به شکستگی از ناحیه دست شدم به جهت طی مراحل درمان به آموزشگاه مراجعه نکردم الان بعد درمان مراجعه کردم میگن شما در آن زمان بیمه مسولیت و حوادث بودی ولی ما گزارش حادثه به بیمه ندادیم و الان دیگر فایده نداره  من باید چیکار کنم تا بتوانم از بیمه و دیه استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هیچ اشکالی ندارد

حتی بعد از گدشت زمان هم می توان ادعای خسارت داشت. فقط باید اسناد و مدارک این خسارت را کامل کنید و یک نسخه به بیمه گر تحویل دهید.

اگر زیر بار خسارت نرفت، شکایت کنید و با حکم قاضی می توانید به خسارت خود برسید.