در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
من قبل از اتمام قراردادم استعفا دادم و کارفرما حاضر به برگرداندن سفته ضمانت نشد.توی سفته ذکر نشده که بابت حسن انجام کار هست و توی قرارداد هم نیومده.حالا میخوام ببینم میتونم بابت پس ندادن سفته از کارفرما شکایت کنم و اینکه کارفرما میتونه به هر دلیلی سفته رو اجرا بذاره؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

عملا پس از اتمام قرارداد و پایان یافتن تعهدات طرفین نسبت به یکدیگر ضمانت اجرای حسن انجام کار ظرف گذشت مدت کوتاهی پس از اتمام به متعهد له برگردانده میشود. در صورتی که کارفرما از این اقدام سر باز می‌زند به دفاتر خدمات قضایی الکترونیک (با سرچ این عنوان در گوگل لیست تمام این دفاتر را میتوانید به همراه ادرس و تلفن ببینید) مراجعه کنید و نسبت به تکمیل اظهارنامه با این متن اقدام نموده و به ادرس اقامتگاه درج شده کارفرما در قرارداد ارسال نمایید

« احتراما نظر به اینکه اینجانب .... از تاریخ .... لغایت .... نزد جنابعالی با سمت‌.. مشغول به کار بوده ام و با جنابعالی دارای رابطه کارگری و کارفرمایی داشته ام لذا در تاریخ.... با جنابعالی قطع همکاری نموده ام؛ فلذا نظر به اینکه مبلغ ..‌.. میلیون ریال سفته به شماره سفته های .........نزد جنابعالی بعنوان حسن انجام کار و به امانت قرار دارد، خواهشمند است ظرف مدت ده روز از تاریخ رویت این اظهارنامه نسبت به عودت اصل سفته ها به بنده اقدام نمایید در غیر اینصورت با عنوان مجرمانه خیانت در امانت در مراجع قضایی تحت پیگیری قرار خواهید گرفت.»

سپاس از همراهی شما