در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام باز نشسته تامین اجتماعی هستم میتونم باهر بیمه ای که دوست دارم تکمیلی داشته باشم
2 پاسخ
توسط
سلام بله درشرکت بیمه ای که بیمه تکمیلی در دستور کارشان میباشد میتوانید بیمه تکمیلی شوید باامید سلامتی شما
توسط (54,350 امتیاز)
ضمن عرض سلام به آگاهی جنابعالی میرسانم که برای برخورداری از بیمه تکمیل درمان میبایستی شرایط خاص شرکتهای بیمه گر رو داشته باشید
یکی از این شرایط عضویت در کانون بازنشستگان و یا کانونهای کارگری میباشد چراکه هیج شرکت بیمه ای بصورت انفرادی بیمه تکمیل درمان ارایه نمیدهد البته بجز شرکت کمک رسان ایران که با قیمت و شرایط متفاوت
ولی برای شما دو پیشنهاد دارم
اولی مراجعه به کانون بازنشستگان محل خدمت خودتون
دوم مراجعه به خانه کارگر واقع در تهران.خ انقلاب خ ابوریحان تقاطع روانمهر
چراکه کانون های ذکر شده در قالب قراردادهای گروهی خدمات بسیار خوبی رو ارایه میدهند که یکی از این خدمات بیمه تکمیل درمان میباشد