در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

فایل pdfلیست پزشکان و مراکز طرف قرار داد بیمه جانبازی تهران رو می خوام،‌

متاسفانه دفاتر مربوط به ساتا جواب شفافی بهم ندادند و لینکی که تو نت هستش اررور میده

واقعا فورس نیاز دارم

ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

سوالی که پرسیدید بسیار کلی هست و طبیعتا لیست تمامی پزشکان عمومی و متخصص را با هر تخصصی و از هر منطقه‌ای نمی‌توان در یک لیست یا فایل کوچک جای داد. لذا برای اینکه بهترین نتیجه را برحسب نیاز خود پیدا کنید از لینک زیر استفاده فرمایید:

http://www.esata.ir/web/sakhad/4

پس از ورود به لینک بالا با انتخاب استان و شهر خود و همچنین نوع مرکز یا پزشک مورد درخواست خودتان می‌توانید تمام موارد یافت‌شده را مشاهده ویا بصورت فایل دانلود و استفاده نمایید. موارد منتخب جانبازان نیز در همان موارد یافت شده، قابل مشاهده خواهندبود.