در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

با سلام

اینجانب دختری مجرد و 32 ساله هستم که حدود 7 سال بیمه ی تامین اجتماعی کارگاهی دارم.

  1. میخواستم بدونم برای من که فعلا بیکار هستم, استفاده از بیمه زنان خانه دار مناسب است؟ یا از بیمه ی اختیاری دیگری استفاده کنم؟

مدیر سایت: - در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

 آیا امکان تجمیع سوابق بیمه زنان خانه دار با سابقه بیمه کار در شرکت وجود دارد ؟

آیا بعد از ازدواج تغییری در بیمه زنان خانه دار به وجود می آید و بیمه مذکور قطع می شود ؟

پروسه تشکیل پرونده برای بیمه اختیاری چه مدت طول میکشد ؟

ممنون که پاسخ میدین

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اتفاقا چونکه شما در سن پایین هستید بسیار عالی میباشد چونکه هزینه زیادی پرداخت نمیکنید اما انشاالله در ایام نزدیکی بازنشستگی از این نوع بیمه خارج شوید واز بیمه ای دیگر استفاده نمایید که حق بیمه بالایی بپردازید تا از مزایای بازنشستگی بهتری استفاده نمایید