در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وققتون به خیر.

من یکسال پیش تصادف کردم و در اثر تصادف ران پا شکست،ضربه به جمجمه وارد شد که باعث خونریزی مغزی شد ،پزشکی قانونی ارش اسیب نسج نرم د راثر جراحی و ارش عمل جراحی جمجمه برای خارج کردن لخته خون رو در نظر گرفته ولی دادرس استناد کرده به رای وحدت رویه 619 و رد کرده ،آیا میشه رد کرد? تمام این عملها به سبب همون اسیب تصادف بوده.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

برخی از قضات ارش اسیب وارده نسج به جهت درمان را در مقدار دیه محاسبه نمیکنند .

البته رای وحدت رویه ۶۱۹ هیات عمومی دیوان عالی در مورد ارش ماراد بر دیه استخوانهایی که دیه مقدرشان قبلا محاسبه شده اشاره دارد . فکر نمیکنم به این موضوع شما ارتباطی داشته باشه