در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
ایا میشود درحین خدمت به استخدام شرکت خصوصی هم دربیایم؟؟شرکت گفته ک باید تحت پوشش بیمه تامین اجتماعیش دربیایم حتما.اداره بیمه موافقت میکند؟؟راه کارش لطفا
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام تامین اجتماعی برای خدمت سربازی ایرادی نمیگیرد اما اگر بازرس به محل کار مراجعه کند واسم شما رو جزو کارگران آن شرکت بنویسد کارفرما مکلف است حق بیمه شما را بپردازد اما بعد از سربازی اگر بخواهید خدمت سربازی را جزو سوابق منظور نمایید اون مدتی که بیمه برایتان رد شده از سربازی شما بابت حق بیمه کسر میشود