در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
آیا سود مشارکت در سایت بیمه مرکزی قایل مشاهده است؟در کدام قسمت سایت بیمه مرکزی می توان سود مشارکت بیمه را مشاهده کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که سود مشارکت شرکت های بیمه در سایت بیمه مرکزی قابل مشاهده نیست،اما شما این امکان رو داری که از طریق تماس با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نسبت به صحت و سقم آن تماس حاصل نموده و آن را جویا شوی.
سودهای مشارکت شرکت های بیمه بر اساس معیارهایی خاص و معمولا" بر روی سایت هر شرکت بیمه (پس از تایید نهایی در هیات مدیره اعلام میگردد).

شما میتونی پس از اعلام سود مشارکت هر شرکت بیمه،استعلام آن را از بیمه مرکزی دریافت کنی(که البته بیمه مرکزی نیز بعنوان یک نهاد نظارتی بر عملکرد شرکتهای بیمه نظارت داشته و خواهد داشت).

البته این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که شرکتهای بیمه نیز برای اعلام سودهای مشارکت حتما" با بیمه مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز هماهنگی های لازمه را انجام خواهند داد و اینگونه نیست که هر شرکتی هرچقدر دلش بخواهد سود مشارکت اعلام نماید.

در هر صورت تنها مرجع رسمی تایید سودهای مشارکت در حال حاضر بیمه مرکزی میباشد.

با تجدید احترام