در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
با سلام من الان بیمه اختیاری هستم و همینطور بیمه عمر با توجه به اینکه چند مدت هست که بیکار هستم به نظر شما کدام را ادامه بدم هم بیمه درمان میخام هم سرمایه گذاری و بازنشستگی ایا بهتر نیست بیمه سلامت بشوم و بیمه عمر را هم دامه بدم لطفا راهنمایی کنید منو ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در جواب سوال تون باید عرض کنم که برای رسیدن به پاسخ سوال تون چند تا سوال من از شما دارم:

1-اینکه سابقه شما در بیمه اختیاری چند سال هست؟

2-سابقه شما در بیمه عمر چند سال هست؟

3-آیا مجرد هستین یا متاهل؟
4-میزان درآمد ماهانه تو چقدر هست؟
برای اینکه پاسخ کامل تری دریافت کنین لطفا" پاسخ سوالات بنده را بفرمایین تا خدمت تون پاسخ صحیح رو عرض کنم.

با تجدید احترام