در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده ۱۵ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. در حال حاضر قرارداد کارم پایان یافته و تمدید نمیشود و حق بیمه ای برای من پرداخت نمیگردد. به منظور اینکه تحت تکفل پدرم باشم تا بعد از فوت ایشان حقوقشان را دریافت کنم نباید سابقه بیمه داشته باشم. سوال بنده این است که چگونه میتوانم این سابقه را حذف کنم یا حداقل به کمتر از ۱۰ سال تقلیل دهم؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اصلا نیاز به این نمیباشد که شما سوابقت رو حذف کنید وبعد از فوت اگر شما بیمه پرداز نباشید میتوانید از حقوق پدر استفاده کنید