در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر.توی خبرها خوندم دارنندگان کارت پایان خدمت متونن برای بیمه اختیاری اقدام کنن.سوالی ک دارم اینه مبلغ واریزی چقدر هستش تعرفه ای شاملش میشه. عنوان شغلی نمیخواد.

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

دارندگان کارت پایان خدمت تا سقف سنی 50سال می توانند با نرخ 27% و با پرداخت مبلغ ماهیانه3100441ریال بیمه شوند و از همه خدمات تامین اجتماعی به جز کمک هزینه ازدواج و بیمه بیکاری برخوردار می شوند.