در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در اتوبان با موتور سیکلتی تصادف کردم راننده 16سال داشته فاقد گواهی نامه و بیمه بوده با سرعت غیره مجاز در خط غیر مجاز '3' ' در حال حرکت بوده نظر به این که من پیاده بوده ودچار خسارات سنگین مالی جانی و روحی و روانی از قبیل نقص اعضا که برخی روی زیبایی چهره من تاثیر اشکار داشته و توان حرکتی مرا از من گرفته و با این وجود 50 50 رای داده شده و راکب هم فوت کرده با شکایت ولی دم من اگر محکوم شوم با توجه به این که من از متوفی نمیتوانم دیه گرفته  و خودم هم بزایت مالی پرداخت دیه را دارا نیستم من از بعد از تصادف بخاطر اسیب از پا از کار افتاده شدن و بیکار هسم و 36 سال سن دارم ایا با محکومیت 50 درصدی به زندان می روم تامین هم ندارم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی یرای شما دارم

توضیح راه برون رفت از مسئله بوجود امده کمی سخت است اگر درخواست مشاوره تلفنی را انتخاب بفرمایید بنده راه حل مشکل را عرض مینمایم .

فقط‌به شما اطمینان میدهم که راه حل مشکل برای شما و راکب به دریافت دیه از صندوق تامین ختم میشود.