در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام و عرض ادب

بنده مدت ۱۵ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. تا چند ماه آینده قرارداد کار من به اتمام رسیده ‌ دیگر تمدید نمی شود. سوال بنده این است که آیا میتوانم این ۱۵ سال سابقه بیمه را حذف کنم به طوری که پس از استعلام از بیمه بنده فاقد سابقه بیمه باشم؟

ممنونم از اینکه پاسخ می دهید.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

مطابق ماده 148 قانون کار کارفرما موظف است کارگر را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه کند. فلذا لازم است بدانید که  مبلغ حق بیمه قابل استرداد نیست. و امکان حذف سوابق وجود ندارد.