در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر بنده بیمه عمر وحادثه بیمه پاسارگاد وبیمه مان ایران دارم اکنون بر اثر حادثه دچار کمردرد شدید شدم و قادر به کار ک ردن در مغازه نیستم ودکتر گفته یک ماه استراحت کن شاید بعد از یک ماه نیاز به عمل داشته باشم ایا بیمه مبلغی برای بیکاری و صدمه بدنی یا درمان به من پرداخت میکند چطور کارهای قانونی را انجام دهم سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
با عرض سلام و آرزوی بهبودی شما

بیمه پاسارگاد پوششی دارد ب نام هزینه پزشکی حادثه ک اگر شما این پوشش را گرفته باشید میتونید با توجه ب حق بیمه ای ک پرداخت میکنید از بیمه کمک هزینه درمان بگیرید.در بیمه نامه در ستون هزینه پزشکی مبلغ دقیق ذکر شده.برای انجام کارها میتونید ب شعب بیمه پاسارگاد مراجه کنید و روند کار رو جویا بشید.حتما فاکتور و رسید بیمارستان را نگه دارید

با تشکر