در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
باسلام

اينجانب براي بازنشتگي اقدام كرده بودم كه بيست سال بنده سختي وزيان اورپر شده بودكه بيمه تامين اجتماعي استان قزوين تاييد ننمودندكه 4سال شغل ديگري رد گرديده مداركي اراعه نموديم كه بيمه سختي كار پرداخت گرديده است خلاصه بيمه مستمري استان قزوين تاييد نكردبنده شكايتي به ديوان اداري كشوركردم كه بعدازمدتي راي به نفع اينجانب صادرگرديدكه بيمه استان اعتراض نمود وبعداز مراحل قانوني درتجديدنظرحكم به نفع بنده صادرگرديدوحكم قطعي شدكه بعد از گذشتحدودا7ماه هيچ گونه عملي انجام نگرديده است كه تازه از بيمه تامين اجتماعي اعلام كردندكه راي صادر مورد تاييد بيمه تامين اجتماعي كل نمي باشد

باتشكر از شمابنده را راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
با سلام آرای صادره از دیوان عدالت اداری لازم الاجرا می‌باشد، به اجرای احکام دیوان عدالت مراجعه کنید