در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام_

59 سال سن دارم و دارای 12 سال سابقه بیمه که 8 سال از سابقه ام بیمه خود اشتغالی میباشد سال گذشته در آخرین کارگاهی که اشتغال داشتم به صورت غیر ارادی اخراج گشتم و تقاضای بیمه بیکاری دادم که با آن موافقت شد ولی برای پرداخت 12 ماه بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی موافقت کرد یعنی تا تیر ماه 1397 ،حال سوال بنده این است با توجه به اینکه سن من بالاتر از 55 سال میباشد و دارای 12 سال سابقه واریز حق بیمه میباشم که 8 سال آن خود اشتغالی میباشد میتوانم تا زمان بازنشستگی بیمه بیکاری دریافت نمایم ؟ممنون
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و عرض ادب

چنانچه بیمه شده بیکار بالای ٥٥ سال سن و ١٠ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، تا رسیدن به سن بازنشستگی که ٦٠ سال است می تواند از مقرری بیمه بیکاری بهره مند شود.