در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من تحت تکفل پدرم بودم الان ازدواج کردم ویکبار شناسنامه منو بردن به اداره بیمه والان که خواستم بیمه سلامت ثبت نام کنم گفت هنوزتحت تکفل پدرم هستم چکار کنم الان ممکن است جریمه بشه پدرم
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

سلام اصلا نیاز نیست دفترچه بیمه ببرید فقط پدرتان میتواند مراجعه نماید واعلام خارج شدن کفالت رو درخواست بده وهیچگونه جریمه ای نمیشود