در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
چگونه از طریق اینترنت در بیمارستان عالی نسب تبریز پذیرش و نوبت دکتر بگیریم ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام
برای ثبت نوبت دهی از طریق اینترنت برای بیمارستان عالی نسب ، به لینک زیر مراجعه نمایید

http://nobatdazarsharghi.tamin.ir/fa/Center/hospital/3340106

راهنمای نوبت دهی اینترنتی بیمارستان تامین اجتماعی در سراسر ایران

همچنین آدرس و نشانی بیمارستان عالی نسب تبریز در زیر آمده است:

آدرس: آذربایجان شرقی، تبریز، شهرک ارم، بلوار کوثر، نرسیده به پارک ارم

تلفن: ۰۴۱۳۲۳۰۵۹۱۵

 مدیر سایت : در صورت تغییر لینک لطفا این سوال را" گزارش" کنید تا بررسی شود

ممنون