در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
چگونه از طریق اینترنت در بیمارستان میلاد پذیرش و نوبت دکتر بگیریم ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام
برای ثبت نوبت اینترنتی بیمارستان میلاد می تونید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

http://miladhospital.com/onlineReception

  • تلفن بیمارستان میلاد : ۸۲۰۳۹
  • نوبت دهی درمانگاه در بیمارستان میلاد : ۸۴۰۹۰
  • آدرس بیمارستان میلاد : تهران ، بزرگراه حکیم، جنب برج میلاد ، بیمارستان میلاد

برای ثبت نوبت اینترنتی در سایر بیمارستان های تامین اجتماعی می تونید از راهنمای زیر استفاده کنید:

راهنمای نوبت دهی اینترنتی بیمارستان تامین اجتماعی در سراسر ایران

همچنین برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصص می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دریافت مشاوره از متخصص