در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
عرض ادب و سلام

بنده چند سوال در مورد چگونگی دریافت نیم هزارم دیه به شرح زیر دارم:

1-دریافت جریمه نیم هزارم از چند روز بعد از تکمیل پرونده محاسبه میگردد؟

2-منظور از تکمیل پرونده یعنی چه؟آیا تاریخ صدور رای قطعی به منزله تکمیل پرونده است؟

3-چگونه میتوان از تاریخ تکمیل پرونده اطلاع پیدا کرد؟

4-برای دریافت این جریمه باید از بیمه شکایت کنیم؟به چه عنوانی؟

5-در پرونده های اینچنینی چه مستنداتی را باید به دادگاه ارائه دهیم؟آیا اطلاعات در پرونده مانند تاریخ صدور رای یا تاریخ نامه ارجاع به بیمه ملاک است؟

باتشکر از زحماتتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

با تشکر از انتخاب بیدبرگ بعنوان مرجع پاسخگویی سوالات بیمه ای

مطابق سیاست های سایت و با توجه به دستور ریاست هر پرسشنامه مخصوص یک سوال می باشد .

بنده به دو سوال ابتدایی پاسخ میدهم و مابقی سوالات را در پرسشنامه های جداگانه مطرح نمایید .

پیشاپیش از قبول این زحمت از شما تشکر مینمایم

۱. پس از ابلاغ رای به بیمه گر ۲۰روز مهلت اعتراض در قانون برای ایشان متصور شده اند .پس از مصون ماندن رای از اعتراض رای قطعی میشود . شما طی ۱۵ روز پرونده خسارت را تشکیل میدهید و بیمه گر ظرف ۲۰ روز از قطعیت رای مکلف به پرداخت خسارت به زیاندیده میباشد .

 جریمه نیم در هزار دیه از اغاز روز ۲۱ مس از قطعیت رای قابل محاسبه است .

۲. تکمیل پرونده یعنی تحویل مدارک مورد نیازبه  بیمه گر جهت پرداخت خسارت .

ارتباطی به قطعیت رای ندارد ، کمااینکه در قانون مراجعه به بیمه گر بدون مراجعه به مقام محترم قضایی برای زیاندیده و راننده مسبب حادثه متصور می باشد . تشکیل پرونده خسارت و تکمیل نواقص ان خود پروسه ای مجزا میباشد .