در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام

تصادف من ب صندوق تامین خسارت بدنی ارجا شده ایا بعد از دوسال دوندگی دیه ای ک به من تعلق میگیره همون مقداریه ک پزشکی قانونی بر اساس اسیبی ک دیدم تایین کرده یا قاضی و دادگاه مشخص میکنند؟خواهش میکنم جوابه سوالمو بدید اگر درصد رو قاضی تایین کنه احتمالا چند درصد مشخص میکنه؟تشکر
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

قاضی دادگاه مرجع تعیین دیه جراحاتی است که پزشکی قانونی برای شما فهرست میکند .

دیه به اعتبار یوم الادا بودن در هر زمان که پرداخت شود همان روز و سال ملاک میزان دیه است

اگر جراحات رو طبق نظر پزشکی قانونی بنویسید براتون مقدار ریالی دیه رو تعیین میکنیم.