در بیمه بیکاری توسط
سلام

آیا زمان دریافت بیمه بیکاری نیز شامل سابقه بیمه محسوب میشود ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

به استناد تبصره 2 ماده 6 قانون بیمه بیکاری (مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جزء سوابق پرداخت حق بیمه از نظر بازنشستگی ، از کار افتادگی و فوت محسوب خواهد شد) با توجه به مراتب یاد شده دریافت بیمه بیکاری در مدت تعیین شده موجب دریافت مقرری ، واریز حق بیمه و مزایای ذکر شده می گردد.