در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام خسته نباشید براعمل زایمان سزارین بیمه تکمیلی پارسیان دارم ازشرکت نواوران فن اوازه خواستم سقف بیمه رو بدونم چقده
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
باسلام  شما لطفا به شرکت خود که طرف قرارداد بیمه  است مراجعه کنید وشرایط متن قراداد رابخواهید مطمئنا درمتن قرارداد بندی برای زایمان وسقف هزینه وجودداره که هم اززایمان یا عمل سزارین میگیرید وهم از قراردادبستری به شما تعلق میگیرد وحتی هزینه هایی راهم برای نوزادمتقبل میشود .
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز لطفا اگه بیمه نامه در دسترستون باشه و بتونید بخونید اونجا نوشته

اما اگه نه

معمولا 50% سرمایه بستری بیمارستانی هزینه زایمان در نظر گرفته میشه