در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من برج ۷ سال ۹۶ ماشینمو بیمه کردم بیمه بهم گفت یه بیمه حوادث انفرادی است که جدا از بیمه نامه ماشیته و حتی ماشینم بفروشی اون واسه خودته وچون راننده ای اگه تصادف کنی بهت خدمات میده به نام بیمه حوادث انفرادی ک ۳۴ تومن پولش شد.من اون ماشینو فروختم یه ماشین دیگه گرفتم و برج ۱۲ سال ۹۶ تصادف کردم مقصرم شدم که بیمه حوادث راننده که تو بیمه نامه شخص ثالث است میگن چون بیمه نامه ماشینت برای برج ۳ سال ۹۶ است دیه نمیدیم! حالا میخواستم ببینم ک این بیمه حوادث انفرادی که تاریخش برج ۹سال ۹۶ است چه کارایی  داره؟چون اینم توش نوشته نقص عضو و فوتی فقط ۱۰تومن میدن و صدمه و جراحات رو نمیدن و فقط هزینه درمانی رو تا ۱تومن میدن‌.

میخاستم ببینم با این وضعیت جواب دادن بیمه ها،اولا ک چه کارایی دارن اینا؟و دوما باید چیکار کرد تا چیزی تعلق بگیره؟

و اینکه بیمه حوادث راننده میگن قبل برج ۶ نمیدن اما چرا اون ماشین قبلیم که برج ۹ سال ۹۶ بود این بیمه نامه انفرادی رو جدا داد؟

و اینکع آیا از سابقه بیمه ماشین قبلیم نمیشه استفاده کرو که به نام خودمه؟

خواهش میکنم جواب بدین میگن شکایت فایده نداره ناامیدم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

به هنرنمایی اون نماینده بیمه که باوجود بیمه حوادث راننده مسبب حادثه در دل بیمه ثالث باز یه بیمه حوادث دیگه فروخته کاری ندارم .اما من باب اطلاع خودتون عرض کنم

بیمه دوست ماست مادامیکه به خسارت نخورده باشیم

بگذریم ، مستند به قانون بیمه اجباری شخص ثالث ناشی از حوادث وسیله نقلیه مصوب ۹۵ در ماده ۶۶ عنوان شده مادامیکه ایین نامه های این قانون ابلاغ نشده است ایین نامه های سابق دارای اعتبار است . دقت کنید هیچ کجا اسمی از تاریخ صدور بیمه و یا تاربخ تصادف نیاورده .

متاسفانه نظر بیمه ها برای  مردم تبدیل شدن به وحی مُنزَل و مردم نظراونهارو حجت میدونن . خب شماخودتون به یکی از این ترفندهای بیمه مبتلا شدین و کاملا منظور منو درک میکنید .

اما پاسخ روشن و تمام کننده به سوال شما اینه

شما بعنوان راننده مسبب حادثه دچار صدمات وجراحتی شدید که مطابق قانون بیمه ثالث ۹۵ و ایین نامه اجرایی ماده ۳ قانون مارالذکر دیه این جراحات بر شما ثابت شده است .

دیه ینی پرداخت خسارت از جزئی ترین زخمها تا فوت

اما غرامت که در بیمه حوادث مضاعف که به شما فروخته شده محدود به نقص عضو و فوت می باشد و لاغیر .

شما از طریق ارسال اظهارنامه میتونید بصورت رسمی مطالبه وجه از بیمه گر داشته باشید .

اینو هم در پایان عرض کنم پروسه دریافت خسارت از بیمه گر فوق العاده با میزان آگاهی شما از بیمه رابطه معکوس داره . هرچی اطلاعات شما کمتر باشه پروسه براتون طولانی تر و گاها غیر ممکن خواهد بود .

حتما در مراجعه به بیمه گر با کارشناس کار بلد مشاوره داشته باشید