در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام مادر من عمل تعویض مفصل زانو باید انجام بده و بیمه تکمیلیش بازنشستگی  اتیه سازان هست ایا با گرفتن معرفی نامه از بیمه اتیه سازان برای بیمارستان تخت جمشید کرج  هزینه خرید پروتز زانو رو باید خودش پرذاخت کنه یا خیر با داشتن معرفی نامه از بیمه اتیه سازان  هزینه رو خود شرکت پرداخت ممیکنه؟لطفا راهنمایی حنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

آرزوی سلامتی برای مادر گرامی تون دارم.

در سوال تون قید نفرمودین که مادر بزرگوارتون بازنشسته تامین اجتماعی هستن یا سازمان بازنشستگی.

اما برای دریافت درست پاسخ سوال تون باید با شماره های زیر تماس بگیرین تا دقیقا" راهنمایی تون کنن:

با تجدید احترام