در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام من شعبه ۹ هستم

امروز ۱۸ فروردین هنوز بیمه بیکاری برام واریز نشده

در صورتی که ۱۵ هرماه میریختن همیشه

کسی هست که شرایطش مثل من باشه؟
6 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
بله منم شعبه ٩ هستم هنوز واريز نشده
توسط (140 امتیاز)
سلام.منم شعبه۲۴ هستم.۱۵ هرماه واریزی داشتم .ولی این ماه نریختن
توسط (140 امتیاز)
سلام منم شعبه ۲۴ هستم هنوز واریز نشده ممکن این ماه واریز نشه ؟؟؟
راستی اگه برای شما واریز شد خبر بدید .
توسط (220 امتیاز)
منم شعبه ی 9 هستم تا ساعت 17 امروز 18 فروردین واریز نشده
توسط (180 امتیاز)
سلام. من شعبه ۱۳ هستم و توی لیست سوابق اسفند برام رد شده ولی هنوز حقوقم واریز نشده، کسی هست از شعبه ۱۳ که این شرایط داشته باشه؟
توسط (180 امتیاز)
منم شعبه هفتم و دو ماهه دریافت نکردم
توسط (140 امتیاز)
من امروز ۱۹ فروردین رفتم شعبه ۹ و گفتن که تا آخر هفته واریز میشه
توسط (260 امتیاز)
باسلام به همه دوستان

من شعبه نه بودم ساعت ۱۴ امروز برای من واریز شد انشالله برای شما هم واریز بکنن