در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
دوستان امروز 18فروردبنه بیمه بیکاری اسفند 96هنوز برای من واریز نشده برای کسی واریز شده اطلاع بده
2 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام.من امروز صبح ۱۸فروردین رفتم بیمه گفتن فعلا برای کسی پرداخت نشده.تا۱۵هر ماه باید پرداخت بشه وگرنه می‌ره ماه بعد.
توسط (260 امتیاز)
کدوم شعبه رفتین؟من پریروز رفتم شعبه 13 گفتن تا بیستم پرداخت میشه
سوال شده فروردین 8, 2018 در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن فروردین 8, 2018 توسط
کسی از شعبه 24 تامین اجتماعی است که بیمه بیکاری فروردین ۹۷ واریز شده ؟
توسط (140 امتیاز)
سلام من شعبه ۲۴ واریز نشده به شما گفتن تا ۲۰ واریز میشه ؟؟؟؟
توسط (260 امتیاز)
والا گفتن میشه ولی خبری نیس
توسط (100 امتیاز)
منم ۲۴ هستم...دروغ میگن همشون..اصلا معلوم نیست چه خبره..ماه دیگه هم بدن راضی هستیم والا
توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
من شعبه 20 هستم برای منم واریز نشده ایا کسی هست که از شعبه 20 باشه و براش واریز نشده باشه یا رفته باشه شعبه 20 بپرسه چرا واریز نکردن
توسط (140 امتیاز)
سلام من تماس گرفتم گفتن تا یکی دوروز اینده میریزن
توسط (100 امتیاز)
سلام شما هم شعبه 20 هستید پس با این حساب شعبه 20 برای کسی واریز نکرده درسته دیگه چون من نگران بودم شاید فقط برای من واریز نشده اینو پرسیدین ممنون
توسط (140 امتیاز)
من ديروز شعبه ٢٤ بودم تا ازشون سوال ميكردي فقط داد ميزدن

گفتن براي هيچ كس واريز نشده
توسط (100 امتیاز)
شعبه ۲۴ واریز کرد امروز