در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
آیا با کاهش سود تضمینی مثلا در سال دهم که سود تضمینی می شود 10 درصد آیا به تبع آن سود مشارکت هم کاهش می یابد؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و درود

دوست عزیز سود تضمینی سود قطعی پرداختی و موظف هر شرکت می باشد اما سود مشارکت سود پرداختی خود هر شرکت بیمه است.

این سود به روش های گوناگون و با توجه به سیاست شرکت پرداخت میگردد. در بیشتر موارد شرکت بیمه سود مشارکت خود را nدرصد + سود تضمینی بیمه گذار عنوان میکند.اما گاهی اوقات نیز برخی شرکت ها به تمام بیمه گذاران nدرصد سود به صورت یکسان را پرداخت می نمایند.