در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام. دربرگه دادخواست اداره کار ایا بردن نام کارگاه کافیست یا باید اسم مدیرعامل کارگاه راهم اورد که اگر شرکت هیچی پرداخت نکند وچیزی نداشته باشد بتوان حکم جلب مدیرعامل را گرفت.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ با سلام

در صورتی که برای شرکت یا شخص حقوقی کار میکرده اید تنها نام بردن اسم شرکت کفایت می کند.  برای این امر لازم است روزنامه رسمی شرکت را از سایت روزنامه رسمی دریافت دارید.

در صورتی که حساب بانکی های شرکت کفاف پرداخت دین را ندهد اجرای احکام ترتیب دیگری در این خصوص در نظر دارد.