در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
متشکرم از پاسخگوییتون

برام سواله که بیمه تکمیلی سامان و.. چند درصد از هزینه ی سزارین در بیمارستان خصوصی که ۷ میلیون تومان است پرداخت میکنه

آیا بعد از ترخیص هزینه رو متقبل میشن یا هنگتم بستری شدن و چقدر زمان میبره

ممنون میشم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز بنا به طرح انتخابی شما سقف تعهد این عمل مشخص خواهد شد اما در طرح های جامع و ممتاز سامان سقف تعهد معادل ۵ میلیون تومان می باشد.

در صورت مراجعه بیمه گذار به بیمارستان های طرف قرارداد با شرکت بیمه هیچ مبلغی از طرف بیمه گذار پرداخت نشده و با ارائه معرفی نامه روند مالی به آسانی طی خواهد شد.

در صورتیکه بیمارستان مورد طرف قرارداد شرکت بیمه نباشد بیمه گذار شخصا اقدام به پرداخت هزینه ها کرده و پس از ارسال مدارک به شرکت بیمه نهایتا تا یک ماه مبلغ فاکتورهای وی تا سقف قرارداد پرداخت خواهد شد.