در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
با سلام
وقت شما بخیر

یکی از دوستام در یک شرکتی مشغول به کار بود که  از تاریخ 96/02/01 تا 96/12/29 رو بهش قرارداد دادن و معمولا قرارداد هر ماه رو 15 یا 16 همون ماه میدن، اما روز 10 فروردین در تلگرام بهش خبر دادن که شما تعدیل شدی و تا امروز که 97/01/16 هست نه نامه اخراج بهش ندادن نه قرارداد فروردین و از طرفی تا آخر فروردین 97 یکسال سابقه در این شرکت محسوب میشه، الان قسمت مالی شرکت موافقت نمیکنه ایشون تا آخر فروردین کار کنه و براش بیمه رد شه تا یکسال سابقه در آخرین شرکت براش محسوب شه و بیمه بیکاری بگیره، به نظر شما چه باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در صورتی که دوست شما پس از اتمام قرارداد خود کارکردی داشته باشد، می تواند با ثبت دادخواست در اداره کار مبنی بر خواسته بازگشت به کار تصمیم گیری را به هیات های حل اختلاف مستقر در ادارات کار واگذار نماید که در این حالت هیات یا رای به بازگشت به کار داده یا ایشان را مستحق دریافت بیمه بیکاری تشخیص میدهد. در صورت عدم کارکرد پس از تاریخ اتمام قرارداد احتمالا هیات با دریافت بیمه بیکاری ایشان موافقت میکند و سپس موضوع به سازمان تامین اجتماعی ارجاع میگردد‌.