در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام.

من  36 سالمه

بیماری سرطان هوچکین داشتم و بیمه ارتش پدرم بودم.

از وقتی رفتم سر کار از بیمه ارتش بیرون آمدم و بیمه تامین اجتماعی شدم.

شرکت الان برشکسته شده  و من از شرکت بیرون آمدم.

الان به خاطر بیماریم میتونم دوباره برگردم به بیمه ارتش پدرم؟

ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. فرزند ذکور سرپرست مرد پس از حذف از پوشش بیمه پدر، به شرط اینکه از زمان حذف دفترچه فرزندی وی حداقل یکسال گذشته باشد و درصورتیکه تحت پوشش بیمه سازمان دیگری نباشد می‌تواند مجددا تحت پوشش بیمه پدرش قرار بگیرد. برای اینکار باید حتما سرپرست با مدارک لازم، به یکی از دفاتر پیشخوان ساتا  مراجعه نماید. توجه داشته باشید که درصورت تاهل فرزند سرپرست، تحت پوشش قراردادن همسر و فرزندان وی(عروس و نوه‌های سرپرست) نیز اجباری خواهد بود. باتوجه به وضعیت خاص شما و ابتلا به بیماری سرطان سرپرست می‌تواند درخواست برقراری بیمه ازکارافتادگی برای فرزندش نماید؛ که البته درصورتیکه کمیسیون پزشکی مربوطه ابتلا به بیماری را قبل از سن قانونی تشخیص داده و تایید نماید؛ حق بیمه‌ی فقط فرزند، بصورت عادی(دولتی) برقرار می‌گردد.