در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)
سلام

پدر من وارد ۶۰ سال شده

۲۲ سال سابقه دولتی داشته و چون آتشنشان بوده سختی هم خورده

از سال ۸۸ بیمه اش قطع بوده و حال که رفته دنبال بازنشستگی به پدرم گفتن باید بیمه اش رو وصل کنه تا بازنشسته بشه

خواستم بدونم این صحبت داره

میشه راهنماب کنید

و آیا باید آزمایش بده دوباره؟؟؟ خوب پدرم بازنشسته چه ربطی داره باید آزمایش بده ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
برای درخواست بازنشستگی و بررسی مشاغل سخت و زیان پدرتان ، نیازی به بیمه پردازی مجدد نمیباشد و پدر شما می تواند درخواست بازنشستگی نماید اگر عین 22 سال سخت و زیان آوری مشاغل تایید گردد پدر شما با 33 روز حقوق بازنشسته میگردد که کمی بیشتر از حداقل دستمزد سال میباشد در غیر اینصورت با توجه به شرایط سن و سابقه پدر شما هم اکنون نیز شرایط بازنشستگی با حداقل دستمزد سال را دارد و نیازی به بررسی مشاغل سخت و زیان آور نمیباشد.