در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام در بیمه تامین اجتماعی وقتی حقوق دریافت می کنیم سال به سال زیاد میشه آیا در مورد بیمه عمر هم همین جوریه؟یعنی اگه من بخوام به صورت مستمری دریافت کنم آیا حقوق پرداختی به من سال به سال افزایش داره یا نرخ ثابتی داره؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

بیمه عمر از یک طرف شبیه بیمه های اجتماعی است و از طرفی اختلافات زیادی دارد.

در پایان قرارداد بیمه عمر، به دلخواه ذینفع بیمه نامه انتخاب می شود که سرمایه بیمه نامه را یکجا دریافت نماید یا به صورت مستمری. تا به حال کسی را سراغ ندارم که حالت دوم را انتخاب کرده باشد.

مستمری بیمه عمر از قوانین اقتصاد خرد و محاسبات ریاضی پیروی می کند. به این صورت که همان سرمایه ای که قرار است یکجا پرداخت شود با محاسبات مربوطه و طی یک توافق با ذینفع، به مرور و به صورت مستمری پرداخت می شود.

با این وجود برخی از شرایط این مستمری با آنچه که در تامین اجتماعی رفتار می شود، متفاوت است. مثلا در مستمری تامین اجتماعی، تا زمانی پرداخت صورت می گیرد که افراد تحت تکفل بیمه شده وجود داشته باشد و برای تعیین افراد تحت تکفل هم رویه به خصوصی وجود دارد.

اما در بیمه های عمر، مبلغ مستمری، سال های پرداخت و نحوه پرداخت بیش از دریافت کننده مستمری اهمییت دارد.