در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

چه جوری میشه شعب قانونی و رسمی یک شرکت بیمه را شناسایی کرد؟

آیا اصلا این امکان وجود دارد که یک نمایندگی بیمه به صورت غیر قانونی فعالیت بکند؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما میتونین ضمن تماس با امور شعب و نمایندگان شرکتهای بیمه،نسبت به استعلام نمایندگان فعال و دارای کد رسمی اقدام بفرمایین.

اگر هم فردی دفتر نمایندگی بیمه ای تاسیس نمود،میتونین با درخواست رویت پروانه و جواز بهره برداری ایشان از شرکت بیمه مربوطه که در آن نام و نام خانوادگی نماینده،تاریخ صدور و اتمام آن قید شده،نسبت به برطرف نمودن ابهام خود اقدام فرمایید.

با تجدید احترام