در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام. اگه با این شرایط بعد 10سال حقوق بگیرم تقریبا حدودی چقدر میشه؟ اصلا به صرفه هست ادامه بدم یا بازخرید کنم؟ اگه جایی هم لازمه که تغییرات ایجاد کنم راهنمایی کنید لطفا

بیمه ملت

مدت بیمه نامه 20 سال

سن 30 سال

شروع حق بیمه ماهانه با 50 تومان که یکسال از اون پراخت کردم

ضریب تعدیل سالانه سرمایه 3 درصد

ضریب تعدیل سالانه حق بیمه 2 درصد

پوشش حادثه و امراض خاص و نقص عضو ناشی از حادثه و هزینه پزشکی ناشی از حادثه تو بیمه نامم نوشته.
2 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
با عرض سلام

برای اطلاع از اینکه بعد 10 سال در صورت بازخرید چقد میتونید از بیمه پول بگیرید ب بیمه نامه خودتون رجوع کنید.این اطلاعات در آنجا وجود داره.شما میتونید این پول رو یکجا بگیرید یا بصورت مستمری.

از نظر بنده و اکثر همکاران عزیز بنده بیمه نامه خود را فسخ نکنید و ادامه دهید.